CNP Eminent

Certified Nano Protection CNP, Eminent Nanokeraaminen Kestopinnoite 9H 2K – Erittäin Pitkäkestoinen Kaksikomponenttinen Suojapinnoite

CNP Eminent Nanokeraaminen Kestopinnoite 9H 2K on asiantuntijoille suunniteltu, innovatiivinen kaksikomponenttinen suojapinnoitejärjestelmä, joka tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja suojaa kaikenlaisille maalipinnoille. Tämä kaksikerroksinen paketti koostuu huolellisesti valikoiduista komponenteista, jotka yhdessä muodostavat lyömättömän suojan ajoneuvosi maalipinnalle.

Eminent Embrace (K1): Pohjuste

  • SiO2-pohjainen: Tämä pohjuste on kehitetty Silikonioksidi (SiO2) -pohjaisena, joka on tunnettu sen voimakkaasta kiinnittymiskyvystä ja kestävyydestä.
  • Maalin Mukaileva: Pohjuste ei ainoastaan suojaa, vaan myös mukailee maalin lujuutta ja joustavuutta, jolloin se säilyttää maalipinnan alkuperäiset ominaisuudet.

Eminent Solid (K2): Tiivistysaine

  • SiCarbon-pohjainen: Tämä tiivistysaine on SiCarbon-pohjainen, tunnettu sen kyvystä luoda tiiviin suojakerroksen.
  • Sealant/Liquid Sealer: Eminent Solid sitoutuu täydellisesti Embrace-pohjusteen luomaan pohjaan, muodostaen yhdessä kovan ja kestävän suojakerroksen.
  • Veden ja Lian Hylkivyys: Tämän komponentin erikoisuutena on erinomainen veden ja lian hylkivyys, joka pitää ajoneuvon puhtaampana pidempään.
  • Peilaava Kiilto: Antaa maalipinnalle vertaansa vailla olevan kiillon ja heijastuksen, joka korostuu erityisesti valon ja varjon leikissä.

Kestävyys ja Yhteensopivuus:

  • Kesto Jopa 6 Vuotta: Tarjoaa markkinoiden yhden pisimmistä suoja-ajoista, jopa 6 vuotta yhdellä käsittelyllä.
  • Yhteensopivuus: Ei suositella muiden valmistajien pinnoitteiden boostaukseen, ja takuuta kattavuudesta ei anneta muuhun kuin CNP-järjestelmään.

Tämä CNP Eminent Nanokeraaminen Kestopinnoite 9H 2K on suunnattu vaativimmille käyttäjille ja ammattilaisille, jotka eivät tyydy vähempään kuin paras. Sen edistyksellinen kaava ja kaksikomponenttinen järjestelmä takaavat ylivertaisen suojan ja kiillon, joka säilyy vuodesta toiseen. Jos etsit premium-tason kestävyyttä ja estetiikkaa, tämä pinnoitepaketti on oikea valinta autosi maalipinnalle.

Asentamisen vaikeusasteen luokka: Keskihelppo

Hinta: 97,50 ALV 0%

120,90 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 97,50 €