Eliminate Eco Pinttyneelle lialle(pihka) - Aatelia 3L

Eliminate Eco Mikroliuotin on nopeavaikutteinen, tehokas ja ympäristöystävällinen mikroliuotin- ja esipesuaine, ajoneuvojen ulkopintojen puhdistukseen! Tämä alkoholipohjainen ja biohajoava liuotin tehoaa erinomaisesti yleiseen maantielikaan, tiesuolaan, orgaanisiin likoihin kuten puiden mahlaan ja itikkoihin. Pinttyneemmätkin liat ovat sen käsittelyssä mennyttä historiaa ja kaiken lisäksi tuote jättää miellyttävän omenaisen tuoksun jälkeensä. EliminateEco mikroliuotin toimitetaan raakana ja se laimennetaan 8-20% suhteella, riippuen liasta ja vuodenajasta. Tuote soveltuu käytettäväksi pumppupullolla tai vaahdottimella.

Eliminate Eco tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn maantielian, tiesuolan ja kaiken orgaanisen lian poistamisessa. Se on Rapid Action -tuote ja vaikuttaa likaan alle viidessä minuutissa, minkä jälkeen pinta on valmis huuhdeltavaksi. Tuote on suunniteltu olemaan myös hellävarainen ja turvalliseksi kaikille auton ulkopinnoille, kuten tuulilasille, maalipinnalle ja muoviosille.
Eliminate Eco ei vahingoita ajoneuvon pinnalla olevia suojapinnoitteita, mutta vahan se poistaa varmasti!

Sekoita pesuaine huolellisesti ennen käyttöä.

Käyttö esipesuaineena: Sumuta vaahdottimella tai painekannusta kuivalle tai märälle pinnalle (paras puhdistusteho saavutetaan kuivalla pinnalla), anna vaikutta 2-10 minuuttia (ÄLÄ PÄÄSTÄ KUIVUMAAN) ja huuhtele pinta huolellisesti.

22.70 €
price incl. VAT excl. VAT 18.31 €