CNP Tuotteet

CNP Keraamisten kestopinnotteiden sarjaan kuuluuu tuotteet auton pinnoittamiseen sekä tuotteita auton pesuun ja pinnotteiden ylläpitoon. CNP tuotesarja on ylellinen pinnoitesarja alan ammattilaisille, 

CNP Steadfast Keraaminen Kestopinnoite 9H

CNP Certified Nano Protection Steadfast 9H keraaminen kestopinnoite, on suoja-aine kaikille maalipinnoille. Sen muodostama nimensä veroinen tukeva kerros, suojaa maalipintaa ulkoisilta haitoilta kuten linnunjätösten tai hyönteisten jättämiltä jäljiltä, UV-säteilyltä, happosateilta, suolalta sekä heijastaa lämpöä poispäin ja helpottaa pinnan puhdistamista.

CNP.n sertifioidut Nano partikkelit tarttuvat lujasti maalipintaan ja muodostavat näin pysyvän suojaavan kerroksen maalinpinnan päälle, maalipintaa vahingoittamatta. Pinnoite kestää normaalikulutuksessa jopa 3 vuotta.


CNP Eminent

CNP Eminent -paketti on kaksikomponenttinen/kerroksinen nanokeraaminen kestopinnoite.

Eminent Embrace (K1) SiO2 pohjainen

Hyvin kiinnittyvä maalin lujuutta ja joustavuutta mukaileva pohjuste.

                                                           ---

Eminent Solid (K2) SiCarbon pohjainen tiivistysaine

Tämä "Sealant/Liquid Sealer" sitoutuu Embrace alustettuun pohjaan. Tukeva suojakerros tiivistyneenä pohjusteen kanssa. Ominaisuutena esimerkiksi erinomainen veden ja lian hylkivyys. Lisäksi näyttävä uudenaikainen kiilto sekä heijastus, joka tulee parhaiten esille varjon ja valon vaihteluissa. Kesto 6 vuotta.

CNP Marine 4 C S

Paras mahdollinen suoja maalatuille lasikuitu pinnoille, metallille, maalatuille sekä huokoisille pinnoille. Kesto 1 vuosi.

Jättää sileän non-stick pinnan, joka hylkii likaa sekä öljyä ja jättää kestävän suojan. Sisältää UV-suoja-aineita!

CNP Protector

CNP Certified Nano Protection Protector 9H, keraaminen kestopinnoite. Luo häikäisevän peilaavan kiillon. Soveltuu kaikille maalipinnoille. Se suojaa maalipintaa ulkoisilta haitoilta kuten linnunjätösten tai hyönteisten jättämiltä jäljiltä, UV-säteilyltä, happosateilta ja suolalta sekä heijastaa lämpöä poispäin ja helpottaa pinnan puhdistamista.

CNP.n sertifioidut Nano partikkelit tarttuvat lujasti maalipintaan ja muodostavat näin pysyvän peilimäisen suojaavan kerroksen maalinpinnan päälle, maalipintaa vahingoittamatta. Pinnoite kestää normaalikulutuksessa jopa 5 vuotta.

CNP Fine Topping

CNP Fine Topping on aine joka parantaa veden ja lian hylkivyyttä sekä lisää kiiltoa. CNP Fine Topping minimoi auton pinnan mekaanisen kosketuksen ja kuivauksen tarvetta. Jopa 1:100 tilavuus suhde!

PH-tasapainon ansiosta sopin hyvin käsinpesuun ja käsin viimeistelyyn pesun jälkeen. Helppoa auton hoitoa ja kestoa kuukausiksi eteenpäin!

Riittoisa 1 litran pullo

CNP Foamy Wash

CNP Foamy Wash - Vaahtoava autoshampoo on teknologiaa, joka tuottaa erittäin runsaan vaahdon. Vaahto auttaa tehokkaasti irroittamaan likaa. Ehkäisee vesijäämien jälkiä ja jättää kalvon jatkokäsittelyä ajatellen. Esim. CNP Quick detailing tuotteilla. Jopa 1:100 tilavuus suhde!

Riittoisa 1 litran pullo.

CNP Wash & Protect 

CNP Wash & Protect on pesuaine joka pinnoittaa autoasi jokaisella pesukerralla. Autostasi tulee kiiltävämpi ja pysyy puhtaana pitkään.

Tuotetta voi käyttää kuten normaalia pesuainetta tai suorittaa ensin pesu vahattomalla liuottavalla pesuaineella, ja sen jälkeen Wash & Protect pinnoittavalla pesuaineella. Jopa 1:100 tilavuus suhde!

Kokeile ja totea huippulaatu!

Riittoisa 1 litran pullo!!


CNP Reload

CNP Reload on vettä hylkivä pinnoite maalille, muoville, lasille, kankaalle sekä monelle muulle pinnalle. Sen kesto esimerkiksi auton maalipinnalla on n. 6kk.

Jos auto pinnoitetaan CNP:n keraamisella pinnoitteella, autoon voidaan lisätä vettä extrahylkivä suoja Reload, jo kun se on saavuttanut pölykuivan pinnan. Ilman edeltävää pinnoitusta, vettä hylkivä CNP Reload levitetään huolellisten pesujen ja rasvanpoiston jälkeen.

CNP Reload vettä hylkivä pinnoite luo mm. kankaalle erittäin vettä hylkivän pinnan. Kokeile sitä vaikka lenkkareihin tai moottoripyörän ajovarusteisiin!

CNP Vision Guard

CNP Vision Guard pitää sadepisarat pois tuulilasilta jopa alhaisissa nopeuksissa, 40-60 km/h alkaen. Ennen pinnoitteen asentamista, lasi voidaan käydä läpi mukana tulevalla filmin poisto tahnalla, Vision Guard pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Huolellisesti tehty asennus ja pinnoituksen yhteydessä vaihdetut uudet lasin pyyhkimet, ovat osa panostusta pinnoitteen kestoon.

Sopii kaikille lasipinnoille ja ikkunoille.

Testaa ja hämmästy sen toimivuutta!