CNP Fine Topping 1 l

CNP Fine Topping – Veden ja Lian Hylkivä Viimeistelyaine

CNP Fine Topping on erinomainen viimeistelyaine, joka on suunniteltu parantamaan ajoneuvojen pintojen veden ja lian hylkivyyttä samalla kun se lisää kiiltoa. Tämä tuote on ideaali niille, jotka etsivät helppoa ja tehokasta ratkaisua ajoneuvonsa ulkonäön parantamiseen ja ylläpitoon. Fine Toppingin käyttö vähentää auton pinnan mekaanisen kosketuksen ja kuivauksen tarvetta, mikä säästää aikaa ja suojaa maalipintaa.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Veden ja lian hylkivyys: Luo pinnalle suojan, joka torjuu tehokkaasti vettä ja likaa.
  • Lisää kiiltoa: Antaa ajoneuvon pinnalle ylimääräisen kiillon ja syvyyden, mikä tekee siitä silmään pistävän.
  • Vähentää kosketuksen tarvetta: Minimoi tarpeen koskettaa auton pintaa ja kuivata sitä, mikä vähentää naarmuuntumisen riskiä.
  • PH-Tasapainotettu: Koostumus on suunniteltu olemaan hellävarainen, joten se sopii hyvin sekä käsinpesun että painepesun viimeistelyyn pesun jälkeen.
  • Kestävyys: Tuo kestävää suojaa ja hoitoa ajoneuvosi pinnalle kuukausiksi eteenpäin.

Käyttöohjeet:

  1. Laimennussuhde: Sekoita CNP Fine Topping veden kanssa suhteessa 1:100 - 1:50 riippuen toivotusta lopputuloksesta.
  2. Levitystapa: Käytä spraypulloa tai vaahdotinta tuotteen levittämiseen tasaisesti koko ajoneuvon pintaan, ikkunat mukaan lukien.
  3. Huuhtelu ja Kuivaus: Suihkuta ajoneuvo kokonaisuudessaan ja huuhtele puhtaaksi. Kuivaa tarvittaessa huolellisesti.

CNP Fine Topping on suunnattu kuluttajille, jotka arvostavat nopeaa ja vaivatonta tapaa pitää ajoneuvo kiiltävänä ja puhtaana pidempään. Sen käyttäminen ei ole pelkästään tehokasta, vaan myös aikaa säästävää ja pintoja suojaavaa. Valitse Fine Topping, kun haluat antaa ajoneuvollesi ammattitason viimeistelyn nopeasti ja helposti.

Koko: 1 litra


36,90 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 29,76 €