CNP Reload - Vettä hylkivä pinnoite

CNP Reload on vettä hylkivä pinnoite maalille, muoville, lasille, kankaalle sekä monelle muulle pinnalle. Sen kesto esimerkiksi auton maalipinnalla on n. 6kk.

Jos auto pinnoitetaan CNP:n keraamisella pinnoitteella, autoon voidaan lisätä vettä extrahylkivä suoja Reload, jo kun se on saavuttanut pölykuivan pinnan.

Ilman edeltävää pinnoitusta, vettä hylkivä CNP Reload levitetään huolellisten pesujen ja rasvanpoiston jälkeen.

Maali-, ja lasipinnalle sekä muille koville pinnoille, se on helpointa lisätä joko suihkuttamalla sitä suoraan käsiteltävälle pinnalle suihkaus joka välittömästi levitetään mikrokuituliinalla pyörivin liikkein tasaiseksi. Älä levitä etukäteen suihkuttamalla suuria aloja voimakkaan haihtumisen johdosta saattaa jättää suihkekuvioita. Vaihtoehtoisesti voit suihkuttaa Reloadia mikrokuituliinaan tai vahasieneen ja levittää pyörivin liikkein ja kiillottamalla sen jälkeen mikroliinalla tasaiseksi.

Kuivumisaika 30min. Lopullinen kovettuminen kahden vuorokauden kuluttua.

Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä järjestyksessä kaikkia kolmea pinnoitetta yhdessä: CNP, CNP Shield tai Steadfast ja viimeistely CNP Reloadilla. Sarjan 9H-tuotteissa on pysyvä nanokeraaminen pinnoite. Sen ominaisuuksiin kuuluu korkea kiilto, hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkea lämmön kestävyys, ylimmillään n.750°C.

Kaikkia tuotteita voidaan käyttää myös yksittäin.

CNP Reload vettä hylkivä pinnoite luo mm. kankaalle erittäin vettä hylkivän pinnan. Kokeile sitä vaikka lenkkareihin tai moottoripyörän ajovarusteisiin!

Hinta 21,37 € ALV 0%

26,50 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 21,37 €