CNP Wash & Protect pinnoittava pesuaine 200 ml

CNP Wash & Protect – All-in-One Pesu ja Pinnoitusaine

Astu autonhoitotuotteiden seuraavalle tasolle CNP Wash & Protectin myötä – se on mullistava pesuaine, joka ei ainoastaan puhdista ajoneuvoasi vaan myös pinnoittaa sen jokaisen pesun yhteydessä. Tämän tuotteen avulla autosi ei vain näytä kiiltävämmältä, vaan myös pysyy puhtaana kauemmin, ja se on suunniteltu autonhoitoon ilman kompromisseja.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Helppokäyttöisyys: Pinnoitus on tehty äärimmäisen helpoksi – voit käyttää tuotetta samalla tavalla kuin perinteistä pesuainetta.
  • Kiiltoa Lisäävä: Säännöllinen käyttö palauttaa ja ylläpitää ajoneuvosi kiiltoa jokaisen pesun jälkeen.
  • Pitkäkestoinen Puhtaus: Autosi pysyy puhtaampana pidempään, vähentäen tarvetta tiheille pesuille.
  • Monikäyttöinen: Voidaan käyttää yksistään tehokkaana pesuaineena tai yhdistettynä ensin käytettyyn vahattomaan, liuottavan pesun jälkeiseen käyttöön, parhaan tuloksen saamiseksi.

Käyttöohjeet:

  1. Normaali Pesu: Käytä CNP Wash & Protectia suoraan normaalina pesuaineena, noudattaen pakkauksen annosteluohjeita.
  2. Pinnoittava Pesu: Pese ensin auto vahattomalla, liuottavalla pesuaineella. Huuhtele huolellisesti. Levitä sen jälkeen CNP Foamy Wash vaahdottimella ja käytä tarvittaessa sientä sitkeään likaan, levitä CNP Wash & Protect pinnoittavaa pesuainetta, ja kinnastele, Sen jälkeen huuhtele, näin luot kauniin suojan ja kiillon auton pintaan.
  3. Lopputulos: Nauti kirkkaammasta, puhtaammasta ja paremmin suojatusta ajoneuvosta ilman ylimääräistä vaivannäköä.
  4. Sekoitussuhde: 1:100

Kokeile CNP Wash & Protectia ja koe itse tuotteen huippulaatu. Tämä tuote on ihanteellinen niille, jotka haluavat ylläpitää ajoneuvonsa kiiltoa ja suojaa tehokkaasti ja vaivattomasti. CNP Wash & Protectin avulla pinnoittaminen ei todellakaan ole koskaan ollut helpompaa – se on täydellinen valinta kiireiselle autoilijalle, joka haluaa nopeita ja kestäviä tuloksia.

Koko: 200 ml

Muut koot: CNP Wash & Protect 1 l

11,70 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 9,44 €