CNP Wheel Reflection

Tuotekuvaus:

CNP Wheel Reflection – Ammattitason Keraaminen Kestopinnoite Ajoneuvojen Vanteille

CNP Wheel Reflection on suunniteltu vastaamaan korkeatasoisten vanteiden suojauksen tarpeisiin, tarjoten erinomaisen keraamisen kestopinnoitteen kaikenlaisille vanteille. Tämä huippuluokan pinnoite hyödyntää edistynyttä nanoteknologiaa, joka takaa erittäin tehokkaan lian ja epäpuhtauksien hylkimisen, optimoiden samalla puhdistusprosessin vaivattomuuden.

Ominaisuudet:

  • Pitkäkestoinen Suoja: Pinnoitteen kestävyys on testattu toimivan jopa kaksi vuotta, tarjoten pitkäaikaista suojaa ja säilyttäen vanteiden esteettisen ulkonäön.
  • Helpotettu Puhdistettavuus: CNP Wheel Reflection luo vanteille suojakalvon, joka vähentää lian ja jään tarttuvuutta, mahdollistaen nopeamman ja helpomman puhdistuksen. Auttaen säilyttämään vanteiden tasapainoituksen edut.
  • Soveltuvuus Kaikille Vanteille: Universaali formulaatiomme sopii erinomaisesti kaikenlaisille vanteille, olivatpa ne sitten alumiinia, terästä tai seosmetalleja.
  • Asiantunteva Suojakäsittely: Ammattimaisen käyttöön suunnitellun koostumuksensa ansiosta CNP Wheel Reflection on luotettava valinta vaativaan käyttöön ja ääriolosuhteisiin.

Soveltaminen: Käytä CNP Wheel Reflection -pinnoitetta puhdistetuille ja kuiville vanteille varmistaen, että suoja levittyy tasaisesti koko pinnalle. Tämä ei ainoastaan anna vanteillesi kiiltävän ulkonäön, vaan myös ylläpitää niiden uudenveroisuutta ja vähentää ylläpidon tarvetta.

Valitse CNP Wheel Reflection, kun haluat ammattimaista suojaa ja kirkkautta vanteillesi. Se on sijoitus ajoneuvosi ylellisyyteen ja kunnossapitoon.

Hinta ilman alv 34,67eur

43,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 34,68 €