CNP Wheel Reflection

CNP Wheel Reflection – Ammattitason keraaminen kestopinnoite ajoneuvojen vanteille

CNP Wheel Reflection on suunniteltu vastaamaan korkeatasoisten vanteiden suojauksen tarpeisiin, tarjoten erinomaisen keraamisen kestopinnoitteen kaikenlaisille vanteille. Tämä huippuluokan pinnoite hyödyntää edistynyttä nanoteknologiaa, joka takaa erittäin tehokkaan lian ja epäpuhtauksien hylkimisen, optimoiden samalla puhdistusprosessin vaivattomuuden.

Ominaisuudet ja edut:

  • Pitkäkestoinen Suoja: Pinnoitteen kestävyys on testattu toimivan jopa kaksi vuotta, tarjoten pitkäaikaista suojaa ja säilyttäen vanteiden esteettisen ulkonäön.
  • Helpotettu Puhdistettavuus: CNP Wheel Reflection luo vanteille suojakalvon, joka vähentää lian ja jään tarttuvuutta, mahdollistaen nopeamman ja helpomman puhdistuksen. Auttaen säilyttämään vanteiden tasapainotuksen edut.
  • Soveltuvuu kaikille vanteille: Universaali formulamme sopii erinomaisesti kaikenlaisille vanteille, olivatpa ne sitten alumiinia, terästä tai seosmetalleja.
  • Asiantunteva suojakäsittely: Ammattimaisen käyttöön suunnitellun koostumuksensa ansiosta CNP Wheel Reflection on luotettava valinta vaativaankin käyttöön ja ääriolosuhteisiin.

Käyttöohje:

 Käytä CNP Wheel Reflection -pinnoitetta puhdistetuille ja kuiville vanteille varmistaen, että suoja levittyy tasaisesti koko pinnalle. Tämä ei ainoastaan anna vanteillesi kiiltävän ulkonäön, vaan myös ylläpitää niiden uudenveroisuutta ja vähentää ylläpidon tarvetta.

Pakkauksen sisältö:

  • Wheel Protection pinnoite
  • 2 mikroliinaa
  • levityssieni

Valitse CNP Wheel Reflection, kun haluat ammattimaista suojaa ja kirkkautta vanteillesi. Se on sijoitus ajoneuvosi ylellisyyteen ja kunnossapitoon.

Alla linkki viitteelliseen asennusvideoon Youtubessa.

58,60 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 47,26 €