Dirt Be Gone, Pien- suolan poistoon - Aatelia 3L

Dirt Be Gone Raakaliuotin on nopeavaikutteinen ja tehokas hiilivetyliuotin pien, maantiesuolan, liimajäämien ja muun raskaan lian poistoon. Dirt Be Gone toimitetaan käyttövalmiina, eikä se sekoitu veden kanssa. Tuote soveltuu käytettäväksi pumppupullolla tai sumutinpullolla.
Dirt Be Gone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn pien, maantiesuolan, liimajäämien ja muiden maanteiltä tulevien epäpuhtauksien poistossa. Se on Rapid Action -tuote ja vaikuttaa likaan alle minuutissa, minkä jälkeen pinta on valmis huuhdeltavaksi. Tuote on suunniteltu olemaan myös hellävarainen ja turvalliseksi kaikille auton ulkopinnoille, kuten tuulilasille, maalipinnalle ja muoviosille. Mutta, koska Dirt Be Gone sisältää runsaan määrän hiilivetyä, tuotteelle ei saa antaa yli 5 minuutin vaikutusaikaa!
Suositellaan käytettäväksi yhdessä Eliminate Strong -pesuaineen kanssa pinnoille, joissa on paljon pikeä ja/tai maantiesuolaa. Vaahdotettuna Dirt Be Gone päälle antaa Eliminate Strong hiilivedylle lisää vaikutusaikaa ja tehostaa sen vaikutusta parantaen jo ennestään hyvää puhdistustehoa.
Dirt Be Gone ei vahingoita ajoneuvon pinnalla olevia keraamisia pinnoitteita, mutta vahan se poistaa varmasti!

Sekoita pesuaine huolellisesti ennen käyttöä.

Käyttö esipesuaineena: Sumuta vaahdottimella tai painekannusta kuivalle tai kostealle pinnalle (paras puhdistusteho saavutetaan kuivalla pinnalla), anna vaikutta 1-5 minuuttia (ÄLÄ PÄÄSTÄ KUIVUMAAN) ja huuhtele pinta huolellisesti.

31,70 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 25,56 €