Interior Sisäpesuaine - Aatelia 3L

Interior Sisäpesuaine on nopeavaikutteinen, tehokas ja ympäristöystävällinen puhdistusaine ajoneuvojen sisätilojen puhdistukseen!

Tämä vesiliukoinen ja biohajoava tuotesoveltuu erinomaisesti mattojen, verhoilun, muovin, kojelaudan, tekstiilien ja nahan puhdistukseen. Se poistaa lian, öljyn, rasvan ja tupakansavun aiheuttamat pinttymät tehokkaasti, jättäen jälkeensä puhtaan ja siistin mattapinnan ilman kiiltoa tai tahmeutta. Aine ei haalista tai värjää käsiteltäviä pintoja. Pinttyneemmätkin liat ovat sen käsittelyssä mennyttä historiaa ja kaiken lisäksi tuote on täysin hajuton.
Tuotetta on saatavilla erikokoisina kanistereina (3L, 5L, 25L ja 200L), joten voit valita tarpeisiisi sopivan määrän. Interior toimitetaan käyttövalmiina tai tiivisteenä. Tiiviste laimennetaan 2-8% suhteella, riippuen liasta. Interior soveltuu käytettäväksi sumutinpullolla sekä soveltuu myös erinomaisesti tekstiilipesureihin.
Tämä puhdistusaine tarjoaa erinomaisen tasapainon laimennussuhteen, tehokkuuden ja hellävaraisuuden välillä, sopien säännölliseen käyttöön sisätilojen ylläpidossa, eikä se vahingoita ajoneuvon sisäpinnoilla olevia suojapinnoitteita.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Älä anna aineen kuivua pintaan.

Laimennus: Interior laimennetaan 2-8% suhteella, veteen (20-80ml Interioria / Litra vettä). Suhdetta ei suositella ylittämään, muuten se voi vahingoittaa pintamateriaaleja!

Muovipinnat: Ravista pullo huolellisesti. Sumuta muutama suihkaus ainetta mikrokuituliinalle ja pyyhi huolellisesti puhdistettavat pinnat. Likaisemmilla pinnoilla aineen voi sumuttaa suoraan puhdistettavalle pinnalle, antaa vaikuttaa hetken, tehostaa vaikutusta brushilla ja pyyhi pois mikrokuituliinalla.

Tekstiilipinnat: Ravista pullo huolellisesti. Sumuta aine suoraan pestävälle pinnalle, anna vaikuttaa hetki, tehosta lian irrotusta harjalla ja pyyhi mikrokuituliinalla vaahtoutunut aine ja lika huolellisesti pois. Lopuksi pyyhi pinta hieman kostealla mikrokuituliinalla ainejäämien poistamiseksi. Vaihtoehtoisesti tekstiilipesuria käytettäessä sumuta aine pintaan, anna vaikuttaa hetki, tehosta vaikutusta harjaamalla ja ime vaahtoutunut aine ja lika pois. Tämän jälkeen sumuta pinnalle puhdas vesi ja ime aine pois pinnasta, kunnes kankaasta ei enää irtoa vaahtoa.

14,70 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 11,85 €