Iron Be Gone Raudanpoisto & Vannepesuaine - Aatelia 3L

Iron Be Gone Raudanpoisto & Vannepesuaine on nopeavaikutteinen ja tehokas, mutta samalla hellävarainen raudanpoisto- ja vannepesuaineen yhdistelmä. Tuote poistaa tehokkaasti kaiken rautapohjaisen lian vanteista, jarruosista sekä maalipinnoilta. Erityisen hyväksi ominaisuudeksi voidaan mainita tuotteen täysi vahaturvallisuus. Aineessa on rautaan reagoivia ainesosia, jotka yhdessä tehokkaiden pesevien ainesosien kanssa irrottavat vanteissa olevan lian, mukaan lukien jarrupölyn, jopa yhdellä käsittelykerralla.
Iron Be Gone -tuotteen koostumus on hieman geelimäinen, mutta se on helposti sumutettavissa suihkepullolla tai painekannulla. Geelimäisen koostumuksensa ansiosta aineella on pidennetty vaikutusaika. Pidempi vaikutusaika mahdollistaa paremman lopputuloksen erityisesti erittäin pinttyneen lian poistamisessa, koska paksun likakerroksen poistamiseen aine tarvitsee aikaa tunkeutuakseen lian läpi.
Iron Be Gone muuttaa väriä tumman punaiseksi reagoidessaan rautapitoisten partikkeleiden kanssa. Tämä visuaalinen muutos näyttää pesijälle selkeästi tumman punaisella väriefektillä, missä kohdissa rautaa on kertynyt ja kuinka paljon. Erityisen hyödyllistä on, että punaiset valumajäljet voivat osoittaa, missä raudanpoisto on erityisen tarpeellista ja samalla ilmentää tuotteen tehokasta vaikutusta.

Iron Be Gone -tuotetta on saatavilla erikokoisina kanistereina (3L, 5L, 25L ja 200L), joten voit valita tarpeisiisi sopivan määrän. Iron Be Gone toimitetaan käyttövalmiina. Tuote soveltuu käytettäväksi sumutinpullolla tai pumppupullolla.
Iron Be Gone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn raudanpoisto- ja vannepesuaine yhdistelmänä. Se on Rapid Action -tuote ja vaikuttaa rautapartikkeleihin ja likaan jo viidessä minuutissa, minkä jälkeen pinta on valmis työstämiseen vanneharjalla, vannekintaalla ja brushilla tai tapauskohtaisesti pinta on valmis suoraan huuhdeltavaksi. Tuote on suunniteltu olemaan myös hellävarainen ja turvalliseksi kaikille auton ulkopinnoille, kuten kaikille vannetyypeille, lasille, maalipinnalle ja muoviosille.
Iron Be Gone ei vahingoita ajoneuvon pinnalla olevia vaha- tai suojapinnoitteita!

Sekoita pesuaine huolellisesti ennen käyttöä. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä päästä ainetta jäätymään.

Maalipinta: Raudanpoisto suoritetaan koko autoon osana perusteellista puhdistusta esi- ja kinnaspesun jälkeen. Pesun jälkeen pinnoilta kannattaa kuivata ainakin enimmät vedet, jotta raudanpoistoaine ei laimene pinnalle olevaan veteen. Ravista pullo huolellisesti ennen käyttöä. Sumuta Iron Remover tasaisesti käsiteltäville pinnoille. Anna aineen vaikuttaa noin 5-10 minuuttia, mutta älä päästä sitä kuivumaan. Huuhtele pinta huolellisesti, runsaalla vedellä.

Vanteet: Vanteissa raudanpoisto suoritetaan yleensä samalla tavalla kuin maalipinnallakin, eli irtolian poistamisen jälkeen. Näin aine pääsee vaikuttamaan juuri siihen rautapitoiseen likaan, mikä ei muilla aineilla irtoa. Ravista pullo huolellisesti ennen käyttöä. Sumuta Iron Remover tasaisesti käsiteltäville pinnoille. Anna aineen vaikuttaa noin 5-10 minuuttia, mutta älä päästä sitä kuivumaan. Harjaa halutessasi vanteen pinnat vanneharjalla, vannekintaalla tai brushilla tehostaaksesi puhdistusta ja huuhtele tämän jälkeen vanteet huolellisesti, runsaalla vedellä.

Huom. Halutessasi voit pidentää raudanpoistavaa tehoa sumuttamalla Iron Be Gone -ainetta vaikuttamaan vanteisiin 5 minuuttia ennen esipesua. Vaikutusajan jälkeen vaahdota vanteet samalla kun vaahdotat muut ajoneuvon pinnat. Anna vaahdon vaikuttaa pinnassa, minkä jälkeen huuhtele vaahto ja raudanpoistoaine huolellisesti pois.

39,70 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 32,02 €