MARINE 4 C S

MARINE 4 C S – Monipuolinen Suojapinnoite Eri Pintamateriaaleille

MARINE 4 C S tarjoaa markkinoiden huipputason suojan erilaisille pintamateriaaleille, kuten maalatuille lasikuitupinnoille, metallille sekä muille maalatuille ja huokoisille pinnoille. Tämä ensiluokkainen suojapinnoite on kehitetty käyttäen edistynyttä teknologiaa, joka takaa maksimaalisen suojan ympäristön aiheuttamilta vahingoilta ja likaantumiselta.

Ominaisuudet:

  • Vuoden Mittainen Kestävyys: MARINE 4 C S  suojaominaisuudet on suunniteltu kestämään jopa vuoden ajan, tarjoten sinulle mielenrauhan ja vähentäen huoltotarvetta.
  • Non-Stick Pintaominaisuudet: Tämä pinnoite jättää taakseen erittäin sileän pinnan, joka tekee siitä non-stick eli ei-tarttuvan. Se hylkii tehokkaasti likaa ja öljyä, ylläpitäen pinnan puhtautta ja ulkonäköä.
  • UV-Suojakomponentit: MARINE 4 C S  sisältää UV-suojakomponentteja, jotka torjuvat auringon haitallisia säteitä, suojaten pintoja haalistumiselta ja pitäen ne näyttävinä pidempään.
  • Monikäyttöisyys: Tämän pinnoitteen monipuolinen kaava tarjoaa optimaalisen suojan laajalle kirjolle pintatyyppejä vastaan, tehostaen näiden kestävyyttä ja säilyttäen niiden alkuperäisen kauneuden.

Soveltaminen: MARINE 4 C S  soveltuu helposti levitettäväksi ja se kuivuu nopeasti, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun ammattilaisille. Käytä sitä puhtaalle ja kuivalle pinnalle, jotta varmistat maksimaalisen suojan ja viimeistelyn.

Valitse EliteShield, kun etsit kestävää ja luotettavaa suojaa eri pintamateriaaleillesi. Se ei ainoastaan tarjoa tehokasta suojaa, vaan myös säilyttää pintojen kauneuden ja funktionaalisuuden pidempään.

Asentamisen vaikeusasteen luokka: Helppo

Hinta 35,00 ALV 0%

45,40 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 36,61 €