JÄSENREKISTERÖINTI

Rekisteröidy nyt ja saa pääsy yksityiseen sisältöön.

Asentajaksi/asennuspisteeksi hakiessasisi sinulla on oltava vakiintunut yritys, ja vähintään 2 vuoden kokemus auton maalipinnan ehostamisesta ja maalin suojauksesta.


Certified Nano Protection: Asentajien ovi huippuluokan nanokeraamiseen maailmaan

Hei Asentajat ja Autonhoitoprofessionaalit!

Oletko valmis tutustumaan johonkin, joka voi mullistaa myynnin ajoneuvojen, veneiden ja monien muiden kulkuneuvojen pinnoituksen saralla!? Certified Nano Protection (CNP) ei ehkä ole halvin eikä jokaisen asentajan huulilla, mutta se on valmis tekemään suuren vaikutuksen autonhoitoalalla. CNP edustaa autonhoitotuotteiden huippua – yhdistäen innovaation, kestävyyden ja huippuluokan suorituskyvyn.

Miksi CNP on oikea valinta asentajille?

  • Edistyksellinen nanoteknologia: CNP hyödyntää vuosien tutkimustyötä nanoteknologiassa, jonka ansiosta se pystyy tarjoamaan erinomaista suojaa ja kestävyyttä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi autot saavat parasta mahdollista suojaa ja kiiltoa.
  • Pitkäkestoinen laatu: CNP-tuotteet ovat suunniteltu tarjoamaan hyvin pitkäaikaisia tuloksia. Asiakkaasi tulevat ihastelemaan autonsa ulkonäön muutosta ja arvostuksella muistamaan palvelusi.
  • Suomen olosuhteissa pitkään testattuja: Vuodesta 2015 lähtien Suomessa CNP-tuotteilla asennettuja ajoneuvoja on jo tuhansia. Asiakastyytyväisyys on säilynyt huipussaan koko tähänastisen ajanjakson ajan.

Erotu massasta ja tarjoa parasta: CNP tarjoaa sinulle mahdollisuuden erottua kilpailijoistasi. Kun tarjoat asiakkaillesi CNP:n kaltaisia huippuluokan tuotteita, et ainoastaan paranna heidän ajoneuvojensa ulkonäköä ja suojaa, vaan myös vahvistat mainettasi alan edelläkävijänä ja persoonana.

Todistettu teho ja tyytyväiset asiakkaat: Asentajana tiedät, että asiakastyytyväisyys on avain menestykseen. CNP-tuotteiden avulla voit tarjota asiakkaillesi näkyviä ja kestäviä tuloksia, jotka puhuvat puolestaan. Asiakkaasi ihastuvat nähdessään ajoneuvojensa uudistuneen persoonallisen ulkonäön ja pitkäkestoisen suojan, jonka CNP tuo käyttöösi.

Liity CNP:n kasvavaan perheeseen: Nyt on sinun tilaisuutesi liittyä CNP:n kasvavaan perheeseen asentajia, jotka ovat jo kokeneet tämän huippuluokan tuotteen edut. Koe itse CNP:n ero ja tuo yrityksellesi lisäarvoa tarjoamalla asiakkaillesi markkinoiden parhaimpia nanokeraamisia pinnoitteita, sekä arvon lisäystä omalle kehittyvälle yrityksellesi!

Certified Nano Protection – Sinun askeleesi kohti autonhoitoalan huippua. Älä jää paitsi mahdollisuudesta nostaa yrityksesi uudelle tasolle. CNP tarjoaa sinulle työkalut, joilla voit tarjota asiakkaillesi poikkeuksellista laatua ja suorituskykyä. Ota askel kohti autonhoitoalan huippua – valitse Certified Nano Protection.