Frequently asked questions: Ceramic permanent coating

07/04/2024

Ceramic permanent coating is a topic that raises a lot of questions among car owners. In this FAQ section, we answer three of the most common questions to help you better understand whether ceramic coating is the right choice for you.

Is a ceramic coating worth it?

Yes, ceramic coating is always worth it. It offers many advantages compared to traditional paint surface protection methods, such as:

  • Long-lasting protection: Protects the paint surface from scratches, road salt and many other environmental factors.
  • Ease of maintenance: Repels dirt and water, which makes cleaning the car easier.

These advantages make ceramic coating an attractive option for many motorists who want to improve the appearance of their car and protect its paintwork.

Kauanko CNP-keraaminen pinnoite kestää?

CNP-Keraamisen pinnoitte on vankkaa laatua jokainen pisara, auton käyttötavasta riipuen ja siitä, kuinka hyvin pinnoitusta hoidetaan. Yleisesti ottaen, korkealaatuinen CNP-Keraaminen pinnoitus kestää:

  • 3–6 vuotta tai jopa huomattavasti pidempään.
  • Tapauksissa, jolloin pinnoitusta ylläpidetään asianmukaisesti, se voi kestää jopa auton eliniän.

On tärkeää huomioida, että säännöllinen ylläpito ja oikeanlainen puhdistus ovat avainasemassa pinnoitteiden pitkäikäisyyden kannalta.

Miksi CNP-keraaminen pinnoite?

CNP-Keraaminen pinnoite tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä suositun valinnan auton maalipinnan suojaamiseen:

  1. Erinomainen suojataso: Keraaminen pinnoite tarjoaa huomattavasti paremman suojan naarmuja, kemikaaleja, maantiesuola ja muita ympäristötekijöitä vastaan kuin perinteiset vahat tai tiivistysaineet.

  2. Estää naarmuuntumista ja oksidoitumista: Auton maalipinnan pysyminen kiiltävänä ja uudenveroisena pitkään on yksi CNP-Keraamisen pinnoituksen suurimmista eduista.

  3. Vähemmän ylläpitoa vaativa: Sen likaa ja vettä hylkivät ominaisuudet vähentävät tarvetta jatkuvalle pesulle ja vahaamiselle.

  4. Estetiikka: CNP-Keraaminen pinnoite antaa auton maalipinnalle ainutlaatuisen kiillon ja syvyyden, parantaen näin auton ulkonäköä merkittävästi.

Näiden etujen ansiosta CNP-Keraaminen pinnoitus on erinomainen valinta autoilijoille, jotka haluavat suojata ajoneuvonsa maalipintaa ja säilyttää sen ulkonäön mahdollisimman hyvänä pitkäksi aikaa.